Kijk digitaal: Hotel Romantiek en Wie is de mol?

De NCRV-gids zet in iedere editie de beste online kijktips op een rijtje. De zomerprogrammering biedt doorgaans weinig nieuws. Uitgelezen moment om de beste programma’s van afgelopen seizoen (nog) eens te bekijken. We zetten ze voor u op een rijtje.

Hotel Romantiek

De 24 deelnemers in dit datingprogramma voor ouderen hebben een heftige tijd achter de rug. Scheidingen, ziektes, de dood van een dierbare; het is niet makkelijk om daarna op te krabbelen. Onder leiding van presentatrice Merlijn Weerdenburg en vier jongens van Streetlab gaan de alleenstaanden naar Zwitserland. Tussen de Alpentoppen doen ze activiteiten om elkaar te leren kennen. Zo ontstaan er vriendschappen, bloeit er nieuwe liefde op en vinden men- sen het geluk terug. Warm programma zonder cynisme. Hier gratis terug te zien.

Wie is de mol?

Het achttiende seizoen begon met een klapper die zelfs de doorgewinterde Wie is de mol?-fan in vervoering bracht. Toen alle stofwolken waren opgetrokken, mocht het tien- tal Georgië doorkruisen. Het land aan de Zwarte Zee bleek verrassend veelzijdig en gezegend met prachtige natuur. Dat in combinatie met amusante kandidaten maakte het een bovengemiddeld seizoen. De moeite waard om terug te kijken, ook al weet u wie de rol van verrader speelt. Hier kunt u het terugkijken.

The voice kids

Met haar glasheldere stem maakte Yosina (11) al bij de blind auditions een verpletterende indruk. Met het num- mer ‘Ken je mij’ had ze slechts een paar regels nodig om de vier jurystoelen te doen draaien. Ilse DeLange, Douwe Bob en Ali B wilden haar dolgraag in haar team, maar ze koos voor Marco Borsato. Hij begeleidde haar naar de finale, waar ze met drie andere jonge nachtegaaltjes streed om de hoofdprijs: een studiebeurs van 25.000 euro. Het seizoen is terug te vinden op NLziet.nl (abonnement vereist).

Zondag met Lubach

Arjen Lubach was drukker dan ooit. Liefst twintig afleveringen van zijn satirische show maakte hij afgelopen seizoen. Onverminderd scherp fileren Lubach en zijn redactie ieder- een die er een potje van maakt. Of dat nou Mark Zucker- burg en Facebook zijn, of de politici en hun sleepnetwet. Het programma weet altijd met een paar goede grappen de pijnpunten bloot te leggen. Kijk alle afleveringen gratis terug. Op YouTube zijn alle onderwerpen ook afzonderlijk te bekijken.