Kijk Digitaal: The capture en WK ‘74

De NCRV-gids zet in iedere editie de beste online kijktips op een rijtje. We nemen het tv-aanbod van de week door en zoeken daar mooie on-demand-aanvullingen bij. Dit is de oogst van week 23:

Een tweede kans, net als in de film

Ergens in de vroege jaren 80 doet de getalenteerde Annabel (Noortje Herlaar) auditie voor de schoolmusical. Ze wordt verliefd op keyboardspeler Sander (Benja Bruijning), maar een relatie zit er niet in. Vijftien jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw en krijgen hun wederzijdse gevoelens een tweede kans. Het verhaal van de romantische dramafilm Net als in de film is niet erg origineel, maar moet het vooral hebben van de vele liedjes die met de scènes zijn vervlochten. Met Nederlandse hits van onder meer Doe Maar, Toontje Lager en Spargo mikken de makers op de nostalgisch ingestelde kijker. Vanaf 12 juni op Videoland.

Andere tijden sport: WK ‘74

NPO Start • nu te zien
Hoe kon het zo misgaan in de finale? De documentaire Waarom de Duitsers wonnen laat zien dat het Duitse elftal zijn spel en motivatie wel op orde had.

Hallelujah! Leonard Cohen is terug

NPO Start • nu te zien
De film wisselt concertbeelden af met een heel persoonlijke impressie van Cohen als mens, musicus en boeddhist.

The capture

NPO • 12 juni
In seizoen 2 gebruikt rechercheur Rachel haar expertise wanneer minister Isaac Turner (Paapa Essiedu) het slachtoffer wordt van een gemanipuleerde video.

Dit en meer staat in de NCRV-gids van week 23. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. Een vraag? Mail naar kijkdigitaal@ncrvgids.nl.