Online verder puzzelen

Heeft u de puzzel uit de tv-gids al gemaakt? Goed nieuws, op de website van NCRV-gids kunt u elke dag online een nieuwe puzzel oplossen. Telkens weer in een andere categorie. Het Kruiswoordraadsel, een Zweeds raadsel en de Sudoku: ze komen allemaal wel een keer voorbij. Puzzel dus dagelijks mee op deze puzzelpagina van NCRV-gids.

Met de online puzzel van NCRV-gids maakt u ook maandelijks kans op een mooie prijs. Onder de puzzel vindt u een formulier waar u uw oplossing en gegevens kunt doorgeven. Doe snel mee en wie weet wint u de maandelijkse prijs!

Stuur uw oplossing in

Prijzen

 

1x Tafelbarbeque Bestron

De Bestron Tafelbarbecue is geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten. Het grote RVS grillrooster van 36 x 28 cm is in twee hoogtes verstelbaar. Door het gebruik van water tijdens het grillen, is er een verminderde geur- en rookontwikkeling. Overtollig vet of water wordt netjes in de opvangschaal opgevangen. Het bedieningspaneel is uitneembaar en heeft een aan/uit schakelaar met indicatielampje. Deze tafelbarbecue kan binnen en buiten worden gebruikt.

De winnaar van de maand januari is bekend en krijgt persoonlijk bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online puzzel NCRV-Gids

 

De puzzel is niet beschikbaar op mobiele devices. Open de puzzel op uw laptop of pc om deel te nemen.