Service

Abonnement afsluiten

NCRV-gids biedt inspirerende programma-informatie en hoogwaardige content aan abonnees. Heeft u ook interesse in een abonnement?

Bekijk de verschillende abonnementsvormen.

Mijn gegevens

Verandert er iets aan uw situatie? Geef dit tijdig aan ons door.

U kunt uw wijzigingen gemakkelijk zelf aanpassen. Lees hier meer over.

Mijn NCRV-gids

Met Mijn NCRV-gids kunt u zelf uw gegevens wijzigen, profiteren van vele voordelen en makkelijk een bezorgklacht indienen. Ook kunt u met Mijn NCRV-gids gebruikmaken van de vakantieservice, heeft u beschikking tot een persoonlijk kijkplan en kunt u in de digitale tv-gids tot 7 dagen vooruitkijken.

Voor Mijn NCRV-gids heeft een account nodig. Lees hier meer over het aanmaken van een account. Houd hiervoor uw abonneenummer bij de hand. Uw abonneenummer staat op de voorkant van uw gids.

Kijkplan

Met een account voor Mijn NCRV-gids kunt u profiteren van vele voordelen, waaronder het persoonlijke kijkplan. Hiermee kunt u digitaal uw ideale tv-avond samenstellen.

In de digitale tv-gids kunt u voor 7 dagen aangeven welke programma’s u graag wilt zien door op het bolletje naast de programmanaam te klikken. Dit programma wordt gemarkeerd en verschijnt in uw kijkplan. In het kijkplan vindt u alle geselecteerde programma’s terug.

Betaalgegevens

Is uw rekeningnummer gewijzigd of wilt u uw betaaltermijn wijzigen? Via Mijn NCRV-gids kunt u dit makkelijk zelf wijzigen.

Bezorgklacht

Is uw gids niet bezorgd of is de gids beschadigd? Als u een bezorgklacht doorgeeft, sturen wij u binnen 2 dagen gratis een (nieuwe) gids toe.

Lees meer over het doorgeven van een bezorgklacht.

Vakantieservice

Met de vakantieservice van de NCRV-gids kunt u uw gids tijdelijk stopzetten als u met vakantie gaat of uw gids tijdelijk laten doorsturen naar uw vakantieadres.

Lees alles over de vakantieservice.

Abonnement opzeggen

Wat jammer dat u erover nadenkt om uw abonnement op de NCRV-gids te beëindigen. Er zijn verschillende manieren om de gids op te zeggen.

Lees meer.

Adverteren

Kijk op www.bindinc-adverteren.nl voor alle informatie over tarieven, oplage, profielschetsen, doelgroep en redactionele planning.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Bij de veelgestelde vragen vindt u nog meer informatie over de gids, uw abonnement en over het wijzigen van uw gegevens.

Contactgegevens

Telefoonnummer Klant Contact Centrum: 035 – 672 68 90

E-mailadres Klant Contact Centrum: klantcontactcentrum@ncrvgids.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.