Vakantieservice

Gaat u op vakantie en wilt u de gids tijdelijk niet ontvangen? Of wilt u uw gids doorsturen naar uw vakantieadres? Dat kan met de vakantieservice.

Tijdelijk stopzetten

Om uw NCRV-gids tijdelijk stop te zetten omdat u tijdens uw vakantie geen gebruik maakt van de gids, kunt u terecht in Mijn NCRV-gids. Hier kunt u aangeven in welke periode u de NCRV-gids niet wilt ontvangen. U kunt uw abonnement maximaal 9 maanden stopzetten. Uw abonnement wordt automatisch verlengd met het aantal weken dat u uw abonnement stopzet.

Tijdelijk doorsturen

Het is ook mogelijk om de NCRV-gids tijdelijk door te sturen naar uw vakantieadres. Ook hiervoor kunt u terecht in Mijn NCRV-gids. U kunt aangeven in welke periode u de gids door wilt laten sturen en naar welk adres. Het verzenden van de gids naar uw vakantieadres in Nederland is gratis. Aan verzending binnen Europa zitten kosten verbonden.

Houd er rekening mee dat het 3 weken duurt voordat uw wijziging is verwerkt. Geef dus zo snel mogelijk door in welke periode en naar welk adres u de NCRV-gids wilt laten doorsturen.

Om gebruik te maken van de vakantieservice heeft u een account nodig voor Mijn NCRV-gids. U leest hier meer over het maken van een account.