Weekend-resumé: All you need is love

Iedere maandag selecteren wij voor u een spraakmakend programma uit het weekend. Deze week: ‘All you need is love’. Hebt u het gemist? Geen probleem, we praten u bij.

Voor veel mensen is All you need is love hét ultieme kerstmoment op televisie. Dat blijkt ook wel uit de cijfers want er keken zaterdagavond maar liefst 3.046.000 mensen naar de ruim twee uur durende aflevering.

Zakdoekjes

Het programma dat ieder jaar weer de zakdoekjes doet uitverkopen was ook dit jaar weer op dreef. Tientallen geliefden zijn bij elkaar gebracht. Ze werden van over heel de wereld door Robert ten Brink naar Nederland gehaald.

Emotionele momenten

Er zaten flink wat emotionele momenten tussen. De hereniging van de doodzieke Ton bijvoorbeeld met zijn dochter en haar man en kind (fragment hieronder). Of wat te denken van Jiske, die haar Afrikaanse vriend weer in de armen mocht vallen, nadat ze eerder in Afrika een heftig auto-ongeluk hadden waarbij ze een vriend verloren.

Tekst loopt door onder het fragment

https://youtu.be/TJCZRxbRVKE

Noorwegen

All you need is love is ook dit jaar weer dé kerstspecial. Ja, de kerstbus is terug, ja, ze gaan weer naar Noorwegen en er is zelfs de meest spectaculaire opening sinds het begin van de show 25 jaar geleden. Mocht je bij de 14 miljoen mensen horen die het niet hebben gezien; het is het kijken meer dan waard.

Kijk hier de kerstspecial van All you need is love terug

Tekst: Floris Visman, beeld: www.inekeoostveen.nl