Wie zit waar?: 14 november

Wie zijn er allemaal te gast vanavond in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

De wereld draait door

Erben Wennemars

De (ex)topschaatser is tafelheer.

Eva Rovers en Frits Barend

vertellen over de documentaire over Boudewijn Büch, die vanavond wordt uitgezonden op NPO2. Rovers werd gevraagd door Frits Barend, voorzitter van de Werkgroep Biografie Boudewijn, om de documentaire te maken omdat ze al een biografie over Büch uitbracht.

RTL late night

Sting

Hij was onderdeel van The Police, maar scoorde zelf ook hits zoals ‘Englishmen in New York’ en ‘Shape of my heart’. Vanavond  laat hij zijn nieuwe album horen.

Angela Schijf & Tom van Landuyt

Het koppel heeft een zelfgeproduceerd toneelstuk, waar vanaf 1 januari een verbod op staat. Schijf en Landuyt vertellen over het stuk, de rechtszaak en hoe hun relatie standhoudt in deze crisis.

Robert Doornbos & Jack van Gelder

Max Verstappen wist gisteren op de GP in Brazilië op wonderlijke wijze op de derde plaats te finishen. Dit alles wordt besproken door Robert Doornbos, oud-formule 1-coureur, en Jack van Gelder, Ziggo sport-presentator.

Carly Ulreich

Zij wordt ook wel de Rotterdamse Anne Frank genoemd; zelf houdt ze het liever op Anne Frank met een happy end. Vandaag deelt ze haar dagboek in de vorm van het boek ‘’s Nachts droom ik van vrede’.

Pauw

Tunahan Kuzu

Hij is lijsttrekker van DENK. Met het vooruitzicht op de Nederlandse verkiezingen presenteert hij het verkiezingsprogramma met de belangrijkste punten.

Dick Schoof

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid  praat over een nieuwe veiligheidsanalyse. Wat betekent het nieuwe dreigingsniveau? En welk gevaar vormen jihadisten  die terugkeren uit Syrië en Irak?

Fresku

Hij komt niet praten over zijn muziek, maar over zijn debuut in theater. Zijn grappen snijden thema’s aan zoals racisme en opvoeding.