Kijktips

TIP DI NPO 1

Droomhuis gezocht

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve.

Lees meer
TIP DI NPO 1

Gezond Verstand!

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara (42) is er van overtuigd. En helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank (57) zeker.

Lees meer
TIP MA NPO 2

Love Child

Joan Millar arriveert in het ziekenhuis en heeft veel zin in haar nieuwe baan. Ze raakt echter onmiddellijk in conflict met enkele personeelsleden.

Lees meer
TIP MA NPO 2

Tijs en de Ramadan

Tijs van den Brink gaat op een bijzondere manier in gesprek met Nederlandse moslims.

Lees meer
TIP ZO NPO 2

Waarom zijn we op aarde?

Altijd, in elke cultuur, heeft de mens zich als een moreel wezen beschouwd. Maar is dat gezien onze dierlijke instincten en begeerten geen illusie?

Lees meer
TIP ZO NPO 1

Tussen kunst en kitsch

In deze uitzending onder andere een bijzonder sieraad met een afbeelding van hertogin d'Osuna en een aquarel van Corneille.

Lees meer
TIP ZA NPO 2

Grantchester

Geordie en Sydney zijn op zoek naar de dader in een vergiftigingszaak.

Lees meer
TIP ZA NPO 1

Stadsmormels

Het konijn is een plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken. Maar toch kan je nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

Lees meer
TIP VR NPO 2

De nieuwe Stradivarius

Drummer Cyril Directie is één van de bekendste drummers van Nederland en tevens producer/remixer. Hij is thuis in vele muziekstijlen zoals jazz, funk, soul, pop, hiphop en EDM.

Lees meer