Kijktips

TIP DI NPO 1

De rijdende rechter

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen.

Lees meer
TIP DI NPO 1

Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat die in de praktijk voor mensen betekenen.

Lees meer
TIP VR NPO 2

Het was oorlog

De verhalen van Joop Hollebrands en Henk Feldmeijer. Twee mannen, de een in het verzet, de ander bij de SS.

Lees meer
TIP VR NPO 1

Flikken Maastricht

Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker.

Lees meer
TIP VR NPO 2

Turist

Zweeds filmdrama. Een Zweeds gezin is op skivakantie in de Franse Alpen. Ze hebben het erg naar hun zin, maar als er plotseling een lawine plaatsvindt wordt alles anders.

Lees meer
TIP DO RTL 8

A touch of Frost

Op de vuilstort wordt een dode man gevonden die moeilijk te identificeren is. Ondertussen wordt een escortdame gewurgd aangetroffen in de hotelkamer van een zakenman, die later zelfmoord pleegt. Frost...

Lees meer
TIP DO NPO 1

Klem

Dramaserie over belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius, wiens levens steeds meer met elkaar verwant raken via hun dochters, die onafscheidelijke hartsvriendinnen zijn.

Lees meer
TIP DO NET 5

12 Years a Slave

Solomon Northup, een Afro-Amerikaanse violist en timmerman, wordt op een dag benaderd door twee blanke mannen om een paar weken als muzikant met hun mee te reizen. De goedbetaalde klus...

Lees meer
TIP WO NPO 2

De maatschap

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van...

Lees meer