Actrice Sonja Silva in nieuw seizoen Penoza

Sonja Silva is vanaf komend jaar te zien in het vijfde en nieuwste seizoen van 'Penoza'. Zij speelt Amanda, de vriendin van huurmoordenaar Berry.

Dat maakten KRO-NCRV en producent NL Film vrijdag bekend. Sonja Silva (Onderweg naar morgen, Costa! en De erfenis, red.) kwam eerder dit jaar nog in het nieuws toen zij bekend maakte bijna vijftig kilo te zijn kwijtgeraakt. Prompt maakte zij bekend op tv terug te keren.

Nieuwe gezichten

Naast Silva zijn er nog een hele rits nieuwkomers in de misdaadserie. Zo maken Axel Daeseleire (als nieuwe liefde van Carmen), Chris Peters (als de zoon van de nieuwe liefde van Carmen) en Ward Kerremans (een nieuwe crimineel die het ‘de winkel’ van Carmen moeilijk maakt) hun opwachting in seizoen 5.

Oude cast

Verder blijft de cast van seizoen 4 zo goed als intact. Monic Hendrickx, Loek Peters, Gijs Naber, Raymond Thiry, Sigrid ten Napel, Medina Schuurman, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Olga Zuiderhoek en Hajo Bruins keren terug. Laatstgenoemde vertelde in de Mikro gids over zijn rol in de nieuwe serie Petticoat.