KPN komt met nieuwe Nederlandse feelgood serie B.A.B.S.

KPN heeft een nieuwe tv-serie gemaakt, genaamd B.A.B.S. Deze is vanaf vrijdag 9 december online te bekijken.

De tiendelige serie B.A.B.S. gaat over Loek Nieuwenhaag, gespeeld door Diederik Ebbinge (Alles is familie, Hartenstraat, red.). Nieuwenhaag is Buitengewoon Ambtenaar voor de Burgelijke Stand (B.A.B.S.) en het toeval wil dat hij als twee druppels water lijkt op de beroemde acteur Anton Faber (ook gespeeld door Ebbinge). Faber speelt in serie in de populaire Nederlandse huwelijksfilm Voor eeuwig verbonden.
Nieuwenhaag heeft een contract bij het lookalike bureau Look-a-Layla. Het bedrijf is van de chaotische Layla Weteren, gespeeld door Annet Malherbe.

Misstap

Nieuwenhaag combineert zijn baan met zijn uiterlijk en helpt daarmee stelletjes te trouwen in de stijl van Voor eeuwig verbonden.  Alles lijkt goed te gaan totdat acteur Faber een misstap begaat die directe gevolgen hebben voor Loek.

Productie

De regie van de serie wordt gedaan door Rita Horst, bekend van Moeder, ik wil bij de revue en de Daltons. Het scenario is geschreven door Lineke van de Boezem. (Taart, Noord/Zuid, red.).

De serie B.A.B.S. is vanaf 9 december on demand te zien voor klanten van KPN. Een aantal afleveringen worden ook online beschikbaar gemaakt voor iedereen.

Beeld: SBS / Elvin