Wie zit waar? 13 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 13 december, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

Zoals elke werkdag is het weer tijd voor een overzicht van de talkshow gasten. Wie zit waar en waarover wordt er gesproken? Bekijk snel het overzicht van 13 december.

De Wereld Draait Door

Nynke de Jong

De tafeldame die vanavond aanschuift is de Nederlandse schijfster en journaliste De Jong.

Ilse DeLange en Huub van der Lubbe

In de rubriek van De wereld draait door, Het Nederlandse Songbook, bepalen deze week zangeres DeLange en zanger Van Der Lubbe de nummers die volgens hen behoren tot ons culturele erfgoed.

Kinderboekenpanel

Het kinderboek van het jaar 2016 wordt vanavond gekozen door de vakkundige jury, die bestaat uit Anna, Imani en Amira van tien jaar en Benjamin van 12 jaar.

Rolf Sanchez

Hij was eerder finalist in X-Factor en is nu razend populair in Amerika in het latin genre. Vanavond treedt de zanger op in de studio.

RTL Late night

Yentl & De Boer

2016 was een jaar met veel heftige en verbazingwekkende momenten. Het cabaretduo Yentl & De Boer vertellen vanavond wat hen is bijgebleven van het jaar.

Ronald Prins en Ancilla van de Leest

De overheid is in debat over de Wet Computercriminaliteit III,  ook wel de Hackwet. Prins is voor, Van de Leest tegen. We horen van hen de voors en tegen over deze wet.

Beau van Ervens Dorens

Het programma The Amsterdam project waarin presenator Van Erven Dorens daklozen helpt, komt vanavond ten einde. Van Erven Dorens blikt terug en vertelt wat er nog meer gedaan kan worden voor daklozen nu de kerstdagen voor de deur staan.

Pauw

Tien jaar geleden begon de missie van tienduizenden militairen naar Uruzgan, Afghanistan. Vanavond wordt er in de uitzending met verschillende experts gesproken over de uitkomst van deze missie.

Sinan Can, Thomas Blom en Peter van Uhm

Morgenavond komt de documentaire 2Doc: Onze missie in Afghanistan van regisseur Blom op de NPO 2. Presentator Can en oud-Commandant der Strijdkrachten Van Uhm zijn onder andere sprekers die vanavond aan bod komen. Andere experts zijn Eimert van Middelkoop, Natalie Righton, Lou Cuypers, Wassilios Athanasiadis en Nick van Baayen.

Beeld: Bob Bronshoff