Wie zit waar?

Nieuws

Wie zit waar? 11 januari

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 11 januari, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Nieuws

Wie zit waar? 10 januari

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 10 januari, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Achtergrond

Wie zit waar? 9 januari

Na een korte stop zijn de talkshows weer te zien op de tv. Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 9 januari, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL...

Lees meer
Nieuws

Wie zit waar? dinsdag 20 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 20 december, in de talkshows 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij. 'De wereld draait door' en 'RTL Late night' zijn...

Lees meer
Achtergrond

Wie zit waar? maandag 19 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 19 december, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Achtergrond

Wie zit waar? 16 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 16 december, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Achtergrond

Wie zit waar? 15 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 15 december, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Achtergrond

Wie zit waar? 14 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 14 december, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Achtergrond

Wie zit waar? 13 december

Wie zijn er allemaal te gast vanavond, 13 december, in de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer