TV toen

Achtergrond

TV Toen: Spijkerhoek

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1989, toen Joop van den Ende de serie Spijkerhoek verzon.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Nieuwe oogst

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1958, toen Nederland kennismaakte met het genre talentenjacht: miljoenen mensen...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: The Flying Doctors

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1985, toen de wereld kennismaakte met de Australische Flying Doctors.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Bij Dorus op schoot

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1967, toen Tom Manders kinderen een podium bood in Bij...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: De bezetting

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1960, toen Loe de Jong begon aan zijn documentairereeks De...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Moordspel

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1987, toen Moordspel met ophef van de buis verdween.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: As the world turns

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1990, toen Nederland kennismaakte met As the world turns.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Het spijt me

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1993, de tijd van Het Spijt Me.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: De koperen tuin

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1975, de tijd van de tv-serie De koperen tuin.

Lees meer