TV toen

Achtergrond

TV Toen: Goudkust

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1996, de tijd van de soap Goudkust.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Wondere wereld

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1983, toen Chriet Titulaer de kijkers meenam in zijn Wondere...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Mensen zoals jij en ik

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1981, naar de tv-serie Mensen zoals jij en ik.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: In de hoofdrol

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1960, de tijd van de eerste reeks In de hoofdrol.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Op goed geluk

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1987, naar datingshow Op goed geluk.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Domino Day

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1998, het jaar van de eerste echte Domino Day.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Surpriseshow

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1988, toen Henny Huismans Surpriseshow razend populair was.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Willem van Oranje

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1984, de tijd van de serie Willem van Oranje.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: De 5 Uur Show

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1989, toen De 5 Uur Show furore maakte op RTL...

Lees meer