TV toen

Achtergrond

TV Toen: Vrienden voor het leven

In de rubriek TV Toen biedt NCRV-Gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1991 naar 'Vrienden voor het leven'.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Kojak

In de rubriek TV Toen biedt NCRV-Gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1973 naar de op waarheid gebaseerde serie Kojak.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: RUR

In de rubriek TV Toen biedt NCRV-Gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1983, naar: RUR, de voorloper van de hedendaagse talkshows.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: De man van zes miljoen

In de rubriek TV Toen biedt NCRV-Gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1974, naar: De man van zes miljoen.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Zwarte sneeuw

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1996. Waarmee actrice Tamar van den Dop naam...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Glamourland

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1990. We duiken in het programma 'Glamourland'.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Bij nader inzien

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar het jaar 1991. De serie 'Bij nader inzien' is gebaseerd...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Baretta

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1975: toen de Amerikaanse politieserie Baretta op televisie verscheen.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Erik of het klein insectenboek

In de rubriek TV Toen biedt de NCRV-gids wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1979, toen we ons onder konden dompelen in de fantasiewereld...

Lees meer