Column Bert

Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Goudmijn

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: goudmijn.

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Twintigtwintig

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: 2020.

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Spektakel

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: een spektakel

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Radiohuis

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: Radio.

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Toevallig

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: toevalligheden.

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Greetje

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: Greetje

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Zetel

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: Zetel.

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Feestdag

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: feestdag.

Lees meer
Achtergrond

Column Bert Kranenbarg: Los vast

Bert Kranenbarg presenteert 'Bert op 5'. In zijn twee-wekelijkse column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: Los vast

Lees meer