Column Joris

Achtergrond

Column Joris Linssen: Heino

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over het concert van Heino.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Schietpartij

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over de aanslag in Utrecht.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Verkiezingen

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over de verkiezingen.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Aantrekkingskracht

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over Wie is de mol?

Lees meer
Column Joris

Column Joris Linssen: Oorlogsverslaggever

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over films die indruk maken.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Verdrietig

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over verdriet.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Angst

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over angst.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Op tournee

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over de tournee met zijn...

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: nieuwe traditie

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over een nieuwe traditie.

Lees meer