Column Joris

Achtergrond

Column Joris Linssen: Kliekjesdag

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over kliekjesdag.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Aan zee

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over de kust.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Aan tafel

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over 'aan tafel'.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Methode-Linssen

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat de Methode-Linssen.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Heino

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over het concert van Heino.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Schietpartij

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over de aanslag in Utrecht.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Verkiezingen

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over de verkiezingen.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Aantrekkingskracht

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over Wie is de mol?

Lees meer
Column Joris

Column Joris Linssen: Oorlogsverslaggever

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over films die indruk maken.

Lees meer