Column Joris

Achtergrond

Column Joris Linssen: nieuwe traditie

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over een nieuwe traditie.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Studie

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over zijn gedane studie.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Liefdesbrieven

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over liefdesbrieven uit de tienerjaren.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Troost

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week gaat dat over troost.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Luxe

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: een huisje in het bos.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Moosje

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: Moosje.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Iedereen is welkom

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week: Iedereen is welkom.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Tweede vaderland

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week ging hij terug naar zijn lievelingsland Mexico.

Lees meer
Achtergrond

Column Joris Linssen: Rollenspel

Joris Linssen presenteert onder meer Hello Goodbye en Liefs Uit. In zijn column voor NCRV-gids schrijft hij over wat hem bezighoudt. Deze week ging hij op 'wijksafari'.

Lees meer